Psychodynamische therapie »

Psychodynamische therapie Oud-Beijerland

Wat is psychodynamische therapie?

De begeleiding is holistisch, kortdurend en effectief op lange termijn. Het valt onder de complementaire ofwel alternatieve geneeswijze.


Therapie & coaching is

voor iedereen die

evenwicht in zijn leven wilt ervaren.


Psychodynamiek houdt in dat mensen zowel een bewust als een onbewust deel hebben van waaruit ze denken, voelen en doen. In de sessies komen zowel bewuste als onbewuste processen aan bod.


Je hele wezen

wordt gezien;

je innerlijke ervaringswereld,

je uiterlijke gedrag,

je denken, je emoties

en je lichaam.


Jij staat centraal!Het doel van de sessies is je te ondersteunen in jouw proces

We werken met waar je nu tegenaan loopt, jouw hulpvraag. Als het nodig is, wordt er teruggegrepen naar situaties uit het verleden om ingrijpende gebeurtenissen te kunnen verwerken, zodat je je weer sterker voelt en steviger staat voor de toekomst.


Ook leer je met aandacht en op open wijze naar jezelf te kijken. Doordat onbewuste processen en aangeleerde patronen zichtbaar worden, verkrijg je inzicht.

We gaan op zoek naar wat jou drijft, wat je onbewuste motieven zijn. Waar komt bepaald gedrag vandaan? Waar heeft het mee te maken? Hoe komt het dat je boos, bang of onzeker bent? Dit gaan we onderzoeken. Zo ontstaan inzichten en bewustwording. Hierdoor kun je oude patronen los laten en komen lichaam en geest weer in balans.


En dan ontstaat er weer rust,

vertrouwen, balans en energie.


Kijk voor meer informatie op:

Psychodynamische therapie Oud-Beijerland

leer met aandacht en op open wijze naar jezelf te kijken

psychodynamische therapie