Ervaringen

Ervaringen

Ik heb Boukje leren kennen als een heel integere, warme, zeer goede trainster en therapeut bij wie ik als eerste aanklop. Zij heeft een warmte waardoor je je meteen op je gemak voelt, een helderheid waardoor je je meteen gezien en gehoord voelt en een scherpte waardoor je weet dat je met een echte pro te maken hebt. Ik ben haar heel dankbaar voor wat we samen hebben kunnen klaren. Het heeft mijn leven veranderd en de kwaliteit verbeterd.

Jarka Doeswijk, dans therapeut


*****


Ik heb Boukje leren kennen als een zeer deskundige, meevoelende coach die een goed gevoel heeft om datgene dat verborgen is te ontrafelen. Op een creatieve manier biedt Boukje inzicht, zonder te oordelen. Zij bezit het vermogen om snel te schakelen op hetgeen zij waarneemt, waardoor de gesprekken steeds verder verdiepen en de kern steeds zichtbaarder wordt.  Daarbij wordt de theorie vertaald naar praktische tips. Dat alles met een zeer plezierige, warme, echte en kordate persoonlijkheid. Al met al een leerzaam en indrukwekkend traject.

Siebe


*****


Midden in een burn-out kwam ik bij Boukje. Ik voelde me heel naar en had het idee dat de wereld in een veel te snel tempo voorbij raasde. Ik wilde altijd alle touwtjes in eigen handen houden. Ik deed alles omdat ik vond dat het moest. De beste in mijn werk, de liefste moeder, de leukste vriendin...

Samen met Boukje heb ik geleerd veel zaken los te laten, of er in ieder geval op een andere, zachtere manier mee om te gaan. Ik heb ook geleerd voor mijzelf te kiezen. De wereld raast nog steeds door, maar ik vind daar regelmatig een stilte plek in.

Ik heb kunnen lachen en huilen bij Boukje. Ze heeft me heel goed begeleidt in deze fase van mijn leven.

Leonie, zorgverlener


*****         


In een therapeutische setting is relatie belangrijk en vooral de basisveiligheid in die relatie. Dit is in de gesprekken, die ik met jou voer, de basis, de veiligheid. Van daaruit is er vertrouwen om te komen op plekken in denken en voelen waar ik anders niet aan wil denken of voelen. De emoties die hierbij vrij komen worden liefdevol opgevangen en krijgen allen een plek in rust en ruimte die je dan creëert .

Dit proces van diep gaan, relativeren en ook de ruimte voor de humor, komt er bewustwording van waar gedrag, gevoel en gedachten vandaan komen. Het proces houd daar niet op, want waar ik dan niet weet hoe ik verder moet en kan, bied jij structuur, handvatten, keuzes en oefeningen om verder te gaan. Dit alles maakt dan dat de gesprekken met jou voor mij waardevol en helend zijn.

Dank daarvoor.

Lieve groet Anna


*****


Wat ben ik blij dat ik de keuze om naar Boukje te gaan heb genomen. Ik zag er tegenop om een afspraak te maken, bang dat mijn emoties mij in een diepe put zouden trekken. Ik heb toch de afspraak gemaakt en heb heel goed leren luisteren naar deze emoties. Waar ze eerst mijn vijand leken, kijk ik er nu heel anders tegenaan. Ze hebben mij echt iets te vertellen. Juist hierdoor heb ik belangrijke stappen kunnen nemen in mijn leven. Mijn vrouw is er trouwens ook erg blij mee.

Heel erg bedankt Boukje!

Rob, docent


*****


Ik vind het heel fijn wanneer ik een beperking in mijzelf tegenkom om deze dan persoonlijk met jou uit te werken/ te verdiepen. Zoals we de afgelopen keren hebben gedaan. Dit is wel zo waardevol, je voelt het, je ervaart het en tegelijkertijd wordt alles heel erg duidelijk. Je ziet waar je staat en hoe patronen zich hebben kunnen vormen die constructief zijn. Door beide kanten te voelen ervaar ik grote verschillen in wat het met mij doet, heeft gedaan, waardoor de pijn kan helen en ik weer contact kan maken met mijn innerlijke kern. Dit is wel zo ontzettend waardevol. Het zijn héél mooie ervaringen die lang doorwerken.

Lieve groetjes van Nettie

Doktersassistente


*****


Voor mij is het heel belangrijk om me veilig te voelen. Ik heb dat bij jou heel goed gevoelt. Je bood me alle ruimte voor mijn verhalen. Je liet me kanten zien die ik liever niet wilde zien, maar juist om er samen naar te kijken vielen de kwartjes en kon ik veranderen. Dank je wel!

Groet, Arjan

OndernemerBoukje van den Hooven

Voel je welkom